• Україномовний інтернет – 58

    by  • 18.01.2012 • огляд • 5 коментарів

    http://smishno.pp.ua/ - каталог різних приколів, здебільшого це графічний матеріал (картинки, фото, демотиватори). Автор шукає все, що йому видається смішним в неті і передруковує в себе. Загалом схема стандартна. Ресурсу бракує авторського контенту щоб набрати обертів, тобто варто самим продукувати приколи :). Попри українські заголовки в постах проскакують і російські сміховинки, це мінус, як і відсутність контактної інформації.

    http://www.uspishni.com.ua/ - ресурс має благородну мету, він дозволяє людям знайти себе, розвивати власні здібності і ділитися ними в колі однодумців. Цей ресурс не просто сайт, це цілий клуб, котрий організовує різні тренінги, семінари, курси, майстер-класи, акції, тощо. Попри всю таку серйозність, зовні сайт більше схожий надитячий ресурс розмальований набором фломастерів, а не на поважний сайт :). Та й веселковий прапор - це символ сексуальних меншин, може просто збіг, а може це ще один напрямок діяльності клубу, гуртувати всі статі, всі орієнтації навколо себе.

    http://rukopis.org.ua/ - це мистецький проект цілої команди однодумців. Творці ресурсу згуртувались задля популяризації власних творів і діяльності. На сторінках сайту багато поезії, проте і про прозу не забули. Є достатня кількість контенту, щоб ви могли забути про час в процесі читання гарної творчості:). Сподобалось як подана інформація про авторів, дуже цікаво і незвично. Сильна команда, здатна на великі досягнення.

    http://icesun.com.ua/ - щоденник маленької дівчинки, від перших днів життя. Звісно, це батьки, точніше сказати мама, така сучасна і креативна і творить історію своєї дитини в мережі, що є досить цікаво, наприклад, на весіллі буде що показати людям, якщо цей блог таки буде жити і надалі. Попри особисте життя, є і багато цікавого, як то казки, віршики, ігри для дітей. Проте зовсім відсутні розділи, що описують про кого цей сайт і як з авторами зв’язатись. Скоріше за все, це суто особистий ресуср ніж публічний.

    http://ukrainianpeople.wordpress.com/ - блог, що поставив за мету об’єднати всіх українців Світу і пропагувати патріотичні цінності справжніх українців. Цей блог має представництва у всіх відомих соціальних мережах, що є досить зручно і правильно для об’єднювальної роботи :). Наповнення ресурсу - це досить гострі патріотичні теми, котрі розбавляються гарною музикою. Гарна робота, заслуговують на читання. Проте чомусь автори забули зробити зворотній зв’язок.


    Share