• Україномовний інтернет – 25

    by  • 13.04.2011 • огляд • Прокоментуй!

    http://pechenizhyn.org.ua/ - молоденький, зелененький ресурс селища міського типу Печеніжин, це в Коломийському районі, Івано-Франківської області. Статті подано офіційним тоном і виглядає, що це блог не смт, а столиці України. Ще один мінус - це відсутність імен авторів. Але сайт має мобільну версію, присутній в соціалках, має свої відео- і фотоканали, кнопку для обміну. А от розділ - соціальна активність - загадка. Але списуємо все на юність і сподіваємось на потужний розвиток, котрий створить інфекцію сайтобудування у всіх містах, містечках, селищах, селах, хуторах нашої України :) .

    http://eneki.livejournal.com/ - це колекція всяких приколів і картиночок з усього нету (дуже багато є з pikabu.ru), зібраних під гаслом анархії, автором, що зветься Олександр Науменко. Але є і тексти, і анекдоти. Призначення цієї жежешки, розпочати ранок, посміятись, випити каву, вивчити нові приколи інету.

    http://oggy1991.livejournal.com/ - такий собі іронічно-сатирично-обсиральний персональний блог Юрія Зінька. В цій жежешці присутня велика кількість фотографічних опусів, це плюс, що додає цікавості. Але фактично кожен пост лише щось критикує і обсирає. Це буває, в певні моменти дорослішання :) . Але щоб там не було, жарти все згладжують, багато записів заставить вас посміхнутись :) А ще блог вартий уваги і через те, що автор вміє помічати цікаві речі на вулицях Львова і не тільки. Гарантую, що ви прочитаєте всі пости одним махом.

    http://varyat.org.ua/ - колективний вар’ятський блог. Але там ви не знайдете жодних зварйованих постів людей, котрих треба закрити в психіатричній лікарні. Це музичний блог, а конкретніший напрямок - важка музика. Записи, відповідно, зроблені важкими словами. На блозі треба ставити лейбу "Parental Advisory", все в кращих традиціях жанру :) . Веде блог аж четверо осіб, тому можна сподіватись на велику кількість цікавих постів.

    http://che.org.ua/ - цікава форма подання інформації. Цей сайт не схожий на звичні нам блоги але він дуже нагадує, звичні колись сайти :) . Як пише сама авторка, Вікторія Черняхівська, це склад всього того, чим вона цікавилась. А ці зацікавлення можна назвати хобі. Вікторія пише вірші, малює, створює анімацію, що в народі зветься мультфільмами, а ще власними руками створює цікаві ляльки, блокноти, навіть шалі є і плаття, і це ще не межа. Але найбільше захоплення викликає розділ "schizm" - я навіть не знаю як його описати але це гарно - мусите самі подивитись і поділитись враженнями.

    Share